Vlieg voordelig naar Sulawesi

Vliegtickets Sulawesi

Sulawesi is een Indonesisch eiland dat tussen Borneo en de Molukken ligt. Het eiland heeft van alles te bieden voor toeristen die op zoek zijn naar een unieke vakantie-ervaring; een rijke cultuur, prachtige landschappen en geweldige duikplekken.

Natuur in Sulawesi

In Sulawesi zijn verschillende natuurlijke trekpleisters te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het natuurpark Lore Lindu, waar je een schitterende flora en fauna ontdekt. Ook in het Tangkoko Nature Reserve ontdek je een aantal planten en dieren die nergens anders ter wereld te vinden zijn.

Uiteraard boeken ook heel wat duikliefhebbers een vlucht naar Sulawesi. Net voor de kust liggen namelijk een aantal van de beste duik- en snorkelspots van Indonesië. Geef je ogen de kost en geniet van de prachtige koralen en exotische vissen.

Cultuur en ontspanning

Ook op het vlak van cultuur is er van alles te beleven. Breng een bezoekje aan een van de traditionele bergdorpjes of maak een uitstap naar de rijstvelden en kokosplantages. Nadien kan je heerlijk ontspannen in een van de natuurlijke warmwaterbronnen. Een ontspannend dagje aan het strand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vliegen naar Sulawesi

Voor vliegtickets naar Sulawesi tegen een scherpe prijs moet je bij CheapTickets.be zijn. Wij gieten de tarieven van alle maatschappijen in een handig overzicht. Vergelijk, maak een keuze en boek je tickets naar Sulawesi online. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Sulawesi heeft een tropisch klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: er wordt betaald met de Indonesische roepia (rupiah) (IDR).
  • Taal: Indonesisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Indonesië

Vergelijk alle beschikbare vluchten naar Sulawesi en haal de goedkoopste optie eruit. Zo vlieg je altijd voordelig. Heb je een keuze gemaakt? Boek dan ook een hotelkamer of een huurwagen via onze site. Een vakantie plannen was nog nooit zo gemakkelijk!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sulawesi

Profiteer van de beste prijzen en vergelijk alle vliegtickets naar Sulawesi op CheapTickets.be. Door de tarieven van alle airlines naast elkaar te leggen, betaal je nooit meer te veel voor een vliegtuigticket. Neem een kijkje op onze website en ontdek het zelf!

Daarnaast houden wij jou graag op de hoogte van de meest recente promoties op vluchten naar Sulawesi met ons flight alert system. Zo geniet je altijd van de beste deals. Het is gratis en voordelig, dus waarom zou je nog wachten?