Vlieg voordelig naar Palembang

Vliegtickets Palembang

Palembang ligt in het zuiden van het Indonesische eiland Sumatra. De stad is met 1,5 miljoen inwoners de hoofdstad van de provincie Zuid-Sumatra en één van de grootste steden van het land. Dwars door Palembang loopt de rivier Musi, de langste rivier van het eiland.

Trekpleisters in Palembang

Eén van de grootste toeristische trekpleisters van Palembang is de enorme Ampera Brug over de Musi rivier. De brug is één van de langste bruggen in Indonesië en is het symbool van Palembang. Onder de bezienswaardigheden vallen ook moskeeën, begraafplaatsen en musea. Veel van de geschiedenis is terug te vinden in het Sultan Mahmud Badaruddin II Museum.

Het centrum van Palembang is bezaaid met cafés, restaurants en hotels. Er zijn ook vele winkels en markten te vinden. Het grote winkelcentrum in het Palembang Square complex is een populaire plaats om te shoppen. Winkelliefhebbers weten dus waar naartoe te gaan tijdens een vliegreis naar Palembang!

Flora en fauna

Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Breng dan een bezoek aan het Punti Kayu Forest Park. In dit beschermde bosgebied zijn allerlei activiteiten mogelijk zoals zwemmen, wandelen en ritjes op een olifant. Een andere populaire plaats om te recreëren is het Ranau Lake. In dit grote meer zijn allerlei watersporten mogelijk zoals zwemmen en waterskiën.

Vliegen naar Palembang

Voor goedkope vliegtickets naar Palembang moet je bij CheapTickets zijn. Wij verzamelen de actuele vluchtinformatie van alle luchtvaartmaatschappijen zodat jij eenvoudig de tarieven kan vergelijken. Het goedkoopste ticket naar Palembang haal je er makkelijk uit. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 28°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België, in de winter zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Indonesië

Alle beschikbare vluchten staan in een duidelijk overzicht bij elkaar. Selecteer het goedkoopste vliegticket naar Palembang en boek jouw reis in slechts enkele stappen online! Met CheapTickets ga je erg voordelig op vakantie, want in het assortiment zijn ook de voordeligste hotels, huurauto’s en vliegvakanties opgenomen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Palembang

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Palembang in Indonesië neem je best even een kijkje op onze website. Hier vind je steeds de beste deals en de recentste aanbiedingen voor vluchten naar Palembang en diverse oorden in Azië. Het is zelfs mogelijk om via onze site een plaatsje te reserveren. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Bovendien blijf je altijd up-to-date van de nieuwste acties op tickets naar Palembang via ons flight alert system. Zo mis je nooit geen interessante promoties meer.