Vlieg voordelig naar Medan

Vliegtickets Medan

Medan is de 4e grootste stad van Indonesië. In de stad is er een interessant mix van oude huisjes, groene parken, smalle winkelstraten en moderne shopping centra. Ook in de buurt van Medan zijn een aantal interessante bezienswaardigheden te ontdekken.

Tempels in Medan

Een vliegreis naar Medan is niet compleet zonder een bezoek aan een van de vele historische bouwwerken. Ontdek bijvoorbeeld de Grote Moskee, de Tirtanadi Watertoren en Maimun Palace. Daarnaast zijn er verschillende Boeddhistische en Hindoeïstische tempels in de stad te vinden. Ook deze zijn een bezoekje meer dan waard.

Ontspanning en relaxatie

Niet ver van Medan zijn twee attractieparken te vinden; het HillPark GreenHill City en het Pantai Cermin Themepark. Deze zijn perfect voor een uitstap met het ganse gezin. Als je liever geniet van een heerlijke massage, kan je een bezoek brengen aan een plaatselijk wellnesscenter.

Ook voor de winkelliefhebbers onder ons is er keuze in overvloed. In Medan zijn er niet alleen gezellige winkelstraten, maar ook moderne winkelcentra en traditionele markten. Er is dus voor elk wat wils!

Vliegen naar Medan

Wil je zo goedkoop mogelijk naar Medan vliegen? Dan kunnen wij jou helpen. Met behulp van onze zoekmachine kan je in een handomdraai alle vluchten naar Medan vergelijken. Haal de voordeligste vlucht eruit en boek een ticket in onze ticketshop. Zo makkelijk is het. Alles gebeurt online, je kan dus 24 uur per dag op CheapTickets.be terecht voor goedkope vliegtickets naar Medan.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Medan heeft het hele jaar door een tropisch klimaat met temperaturen rond de 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rupiah (IDR).
  • Taal: Indonesisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vlieg naar Medan in Indonesië!

Op CheapTickets.be vind je alles voor een vliegreis naar Medan. Naast vliegtickets bieden wij ook hotelkamers, huurwagens en compleet verzorgde vakanties aan. Ja, zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Neem een kijkje op onze website en sta versteld van ons uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Medan

CheapTickets.be bewijst nogmaals dat vliegen helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Op onze website zijn namelijk een heleboel goedkope vliegtickets naar Medan te vinden. Je hoeft ze alleen nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren.
Nog goedkoper vliegen? Dat kan! Gebruik ons flight alert system om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe acties op vluchten naar Medan. Zo kan je altijd van de beste prijzen profiteren. Schrijf jezelf dus snel in!