Vlieg voordelig naar Mataram

Vliegtickets Mataram

Provinciehoofdstad Mataram ligt op het Indonesische eiland Lombok en bestaat eigenlijk uit vier verschillende steden: Ampenan, Mataram, Cakranegara en Sweta. Deze steden zijn min of meer in elkaar opgegaan en vormden in de loop der jaren één stad. Mataram is qua inwonersaantal (343.000) de grootste stad van de provincie Nusa Tenggara Barat.

Centrum van Mataram

In het centrum zijn een heleboel leuke winkeltjes, cafés en restaurants te vinden. Daarnaast is een bezoek aan het Mataram Museum de moeite waard. Hier leer je alles over de geschiedenis van de stad en haar inwoners. In de collectie zijn onder andere handwerk, wapens en oude documenten opgenomen.

Een andere trekpleister zijn de stranden bij Mataram. Zonliefhebbers en watersporters zullen deze paradijselijke stranden zeker waarderen!

Lombok verkennen

Een vlucht naar Mataram is ideaal om de andere bezienswaardigheden op het eiland te ontdekken. Er zijn verschillende tempels en markten waar aardewerk, potten, houtsnijwerk, vers fruit, kruiden en specerijen worden verkocht. Maak ook een uistapje naar het kustplaatsje Bangsal. Van hier uit zijn leuke boottochten te maken naar de Gili-eilanden.

Vliegen naar Mataram - Lombok

Als je zelf deze schitterende streek wil ontdekken, neem je best eerst een kijkje op CheapTickets.be. Hier kan je in enkele seconden het goedkoopste vliegticket naar Mataram vinden. Onze database bevat altijd de actuele prijzen van alle maatschappijen, zodat je nooit meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Een vliegreis naar Mataram boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 21°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België, in de winter zeven uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Mataram - Lombok

Wie dacht dat je op CheapTickets.be enkel goedkope vliegtickets naar Mataram vindt, is verkeerd. Via onze site kan je zelfs een huurwagen of hotelkamer vastleggen. Ook een reis- en annuleringsverzekering kan je via CheapTickets afsluiten. We hebben dus alles in huis voor een zorgeloze vliegreis naar Mataram!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Mataram

CheapTickets is dé expert op het vlak van goedkope vliegtickets. Ook voor vluchten naar Mataram vind je hier ongetwijfeld de beste tarieven. Vergelijk de opties, maak een keuze en reserveer in enkele eenvoudige stappen een plaatsje via onze website. Alles gebeurt online, je kan dus 24u op 24 bij ons terecht voor voordelige tickets naar Mataram.

Bovendien houden we jou op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Dankzij ons flight alert system krijg je onmiddellijk een melding van nieuwe promoties op vluchten naar Mataram. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen!