Vlieg voordelig naar Manado

Vliegtickets Manado

Manado is een kustplaats in het uiterste noordoosten van het Indonesische eiland Sulawesi. De stad heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie. Er zijn parelwitte zandstranden, een helderblauwe zee en een aangenaam klimaat met gemiddelde temperaturen van 26°C!

Een duikparadijs!

Duiken en snorkelen zijn in Manado erg populair. Het zeereservaat Bunaken is dan ook een waar duikwalhalla. Bunaken bestaat uit vijf eilanden en is het grootste zeereservaat van Indonesië. Vanwege de vele soorten koraal en meer dan tweeduizend soorten vissen wordt het bovendien gezien als het mooiste zeereservaat ter wereld.

Cultuur in Manado

Deze streek heeft niet alleen veel te bieden op het vlak van natuur en watersport. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens een vliegreis naar Manado. Naast hotels, restaurants, cafés en winkels heeft de stad nog een aantal leuke bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de 19e-eeuwse boeddhistische tempel Ban Hin Kiong. Of loop even binnen bij het Negeri Museum, waar vele traditionele voorwerpen te zien zijn.

Vanuit Manado kan je bovendien ook leuke uitstapjes maken naar spectaculaire watervallen, meren, bergen, grotten en vulkanen in de omgeving.

Vliegen naar Manado

Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan snel een vliegticket naar Manado via CheapTickets.be. Door gebruik te maken van onze handige vergelijkingstool profiteer je altijd van de beste tarieven. Een voordelig ticket naar Manado vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 30°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur later dan in België, in de winter acht uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de rupiah (1 euro is ongeveer 7500 rupiah).
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Indonesië

Boek jouw vliegreis naar Manado heel voordelig online op CheapTickets.be. We hebben niet alleen vliegtickets tegen interessante tarieven maar ook hotelkamers en huurwagens. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Ontdek ons aanbod, pak je koffers en geniet van een onvergetelijke reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Manado

Voor een vlucht naar Manado in Indonesië hoef je niet zo overdreven veel te betalen. Via CheapTickets.be kies je snel tussen de aangeboden vliegtickets van alle airlines die naar Manado vliegen. Zo geniet je steeds van de beste tarieven! Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de recentste aanbiedingen voor vluchten naar Manado via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De meest betrouwbare service, de laagste prijzen en de meest actuele informatie voor vluchten naar Manado of eender welke bestemming in Azië vind je gegarandeerd op CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!