Vlieg voordelig naar Java

Vliegtickets Java

Java is een van de belangrijkste eilanden van Indonesië. Hier vind je naast een indrukwekkende flora en fauna ook een heleboel interessante cultuurschatten. Het is dus geen verrassing dat jaarlijks duizenden toeristen een vlucht naar Java boeken.

Bezienswaardigheden Java

Er zijn een heleboel bezienswaardigheden die je echt niet mag missen tijdens een vliegreis in Java. Bezoek bijvoorbeeld de Borobudur tempels, het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld en een van de wereldwonderen. Het Prambanan tempelcomplex is ook een aanrader.

Stranden en natuur

Omdat de temperatuur het hele jaar door amper onder de 25°C komt, is Java ideaal voor een ontspannende strandvakantie. Pangandaran, in het westen van het eiland, is erg populair bij surfers.

Ook op het vlak van natuur heeft Java heel wat te bieden. Bezoek het Ujung Kulon National Park en sta versteld van de indrukwekkende fauna en flora. Of maak een uitstap naar Mount Bromo, een actieve vulkaan waar je van een prachtig panorama kan genieten.

Vliegen naar Java

Heel wat luchtvaartmaatschappijen vliegen naar dit Indonesische eiland. Daarom is het niet zo moeilijk om een goedkope vlucht naar Java te vinden. Wij zetten alle tarieven op een rijtje zodat je eenvoudig een keuze kan maken. Van zodra je een interessant ticket naar Java hebt gevonden, kan je onmiddellijk een plaatsje reserveren via onze ticketshop.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Java heeft een tropisch klimaat met een constante temperatuur rond de 26°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur later dan in België.
  • Munteenheid: men gebruikt de Rupiah (IDR).
  • Taal: Indonesisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Indonesië

Wist je dat op CheapTickets.be niet alleen goedkope vluchten naar Java te vinden zijn, maar ook hotels? Boek een hotelkamer via onze website en geniet van de beste deals. Ook een huurwagen kan je via CheapTickets.be reserveren. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering? Ontdek ons uitgebreide aanbod en betaal nooit meer te veel voor een vliegreis naar Java of een andere bestemming ter wereld.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Java

Betaal nooit meer te veel voor een vliegticket naar Java dankzij CheapTickets.be. Wij hebben namelijk een zoekmachine ontwikkeld waarmee je in één oogopslag de tarieven van alle maatschappijen kan vergelijken. Het beste ticket haal je er zo uit.

Daarnaast kan je gebruik maken van ons flight alert system om nog goedkoper te vliegen. Met dit systeem krijg je automatisch een melding van nieuwe acties op vliegtuigtickets naar Java. Zo vlieg je altijd supervoordelig.