Vlieg voordelig naar Jakarta

Vliegtickets Jakarta

Aan de noordwestkust van het eiland Java ligt Jakarta, de hoofdstad van de Indonesische republiek. Jakarta is een grote, moderne stad met wolkenkrabbers, winkelcentra en tal van bezienswaardigheden. Ze is tevens het politieke, economische en culturele centrum van Indonesië en de grootste metropool van Zuidoost-Azië.

Musea Jakarta

Het Stadsmuseum Kota is een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Jakarta. Dit museum is gevestigd in het voormalige stadhuis en toont een verzameling van voorwerpen uit de tijd van het VOC (Verenigde Oostindische Compagnie).

Het Wayang museum ligt aan de westzijde van de Taman Fatahillah. Je kan er de beroemde Wayang poppen bekijken. Het gebouw zelf bestaat al sinds 1912 en bevat het graf van Jan Pieterszoon Coen.

Ancol pretpark

Ancol is een gigantisch pretpark met een flitsende achtbaan, een golfbaan, een reuzenrad en verschillende andere kermisattracties. Bezoek dit pretpark tijdens de week want tijdens het weekend is het er veel te druk!

Vliegen naar Jakarta

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Jakarta in Indonesië? De voordeligste vliegtickets vind je bij CheapTickets.be. Hier kan je namelijk de vluchten van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken op één centrale plek. Heb je een interessant ticket naar Jakarta gevonden? Boek dit dan meteen via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Je kan bij ons dus altijd terecht voor goedkope vliegtickets.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door rond de 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rupiah.
  • Taal: de officiële taal is het Khmer.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Indonesië

Om goedkoop naar Indonesië te vliegen, boek je best via CheapTickets.be. Naast vliegtuigtickets naar Jakarta kan je bij ons ook terecht om een huurauto of hotelovernachting te reserveren of om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor de vakantie van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Jakarta

Wist je dat een vlucht naar Jakarta in Indonesië niet zo gek veel hoeft te kosten? Met CheapTickets.be vergelijk je snel en gemakkelijk de beschikbare tickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Jakarta vliegen. Hierdoor betaal je nooit te veel. Bovendien houden we jou op de hoogte van de meest recente promoties voor vluchten naar Jakarta via ons superhandige flight alert system.

De beste service, de scherpste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je altijd via CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!