Vlieg voordelig naar Denpasar Bali

Vliegtickets Bali

Denpasar is de hoofdstad van het eiland Bali en heeft voor elk wat wils. Vroeger maakte deze stad deel uit van het koninkrijk Badung. Hier vind je dan ook een aantal imponerende bezienswaardigheden die aan het koninkrijk en aan het bloedige einde van het vorstenhuis doen herinneren.

Musea en attracties

In het hart van de stad ligt de Jagatnatha tempel, een monument van het moderne hindoeïsme van Bali dat gebouwd werd in 1953. Je ontdekt er een gouden beeld van Ida Batara Sanghyang Widhi, de oppergod van het hindoeïsme. De Moaspahit tempel is de oudste tempel van Bali en dateert uit de 14e eeuw.

Het Negeri Propinsi Bali is de favoriete trekpleister van museumliefhebbers. Hier ontdek je alles over het eiland Bali. Ook het museum Le Mayeur is een bezoek waard tijdens je vliegreis naar Denpasar. Dit is het huis van de Belgische schilder Adrien Jean Le Mayeur de Merpres.

Indonesische keuken

De Indonesische keuken is bijzonder lekker en wereldwijd bekend. In Denpasar ontdek je naast de typische Balinese specialiteiten ook talrijke Indonesische en Chinese gerechten. Op een avondmarkt, of Pasar Malam, kan je steeds de typische sfeer opsnuiven en de locale lekkernijen proeven.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Bali

Zin om deze bijzondere stad te ontdekken? Bij CheapTickets.be kan je terecht voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Denpasar en tal van andere bestemmingen in Indonesië. Vergelijk het aanbod van de maatschappijen, maak een keuze en boek jouw vlucht naar Denpasar meteen via onze site. Goedkope vliegtickets reserveren is nergens eenvoudiger dan op CheapTickets.be!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur tijdens de zomer bedraagt 30°C. Tijdens onze winter is het er gemiddeld ongeveer 33°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rupiah.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesië. Je kan er met Engels terecht in de toeristische plekken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Denpasar Bali

Via CheapTickets.be vind je altijd de voordeligste vliegtuigtickets naar Denpasar. Wij geven jou een overzicht van alle beschikbare tickets van de verschillende airlines die naar deze bestemming vliegen. Maak een keuze en reserveer jouw tickets via onze ticketshop. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is en betaal nooit meer te veel voor een onvergetelijke vakantie!

Mis geen enkele promotie

Vind het ticket dat bij jou past

Altijd korting op
een volgende boeking

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Denpasar Bali

Voor de interessantste vliegtickets naar Denpasar in Indonesië neem je best even een kijkje op CheapTickets.be! Op onze website vind je steeds de goedkoopste prijzen en de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar deze schitterende stad. Je hoeft alleen een keuze te maken tussen en een plaatsje te reserveren. Een vlucht naar Denpasar boeken was nog nooit zo simpel!

Geniet van een voordelige vliegreis naar Denpasar Bali dankzij CheapTickets. Zo blijft er extra budget over voor een toffe uitstap of een leuke souvenir.