Vlieg voordelig naar Borneo

Vliegtickets Borneo

Borneo behoort zowel tot Indonesië als tot Maleisië. Het eiland is een bijzondere vakantiebestemming voor iedereen die van avontuur houdt. Borneo kent een tropisch klimaat met relatief veel regenval en de temperatuur ligt gedurende het hele jaar rond de 30˚C.

Bezienswaardigheden Borneo

Maak een tocht door de wilde jungle, steek de rivier over en ontdek de meest exotische vogelsoorten van Borneo. Je kan zelfs de hoogste berg van heel Zuidoost Azië beklimmen of de imposante grotten verkennen. Kortom, genoeg te beleven voor elke natuurliefhebber.

Flora & Fauna

De meeste toeristen boeken een vlucht naar Borneo voor de indrukwekkende natuur. Hier zijn namelijk de oudste regenwouden ter wereld te vinden, met 15.000 plantensoorten en 300 boomsoorten. Tijdens een uitstapje kan je zelfs olifanten, neushoorns, panters en orang-oetans spotten.

Vliegen naar Borneo

Maak zelf kennis met de prachtige natuur en cultuur van deze streek en boek je tickets naar Borneo via CheapTickets.be. Bij ons betaal je nooit te veel voor een vliegticket. Door de prijzen van alle vluchten naar Borneo naast elkaar te leggen, geniet je altijd van de beste deals. Ontdek het zelf en vlieg voordelig naar deze geweldige vakantiebestemming!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar rond de 30˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het er 6 uur later, tijdens onze wintertijd is het 7 uur later.
  • Munteenheid: in de Indonesische gebieden is de munteenheid de Indonesische Rupiah en in de Maleisische gebieden is de munteenheid de Ringgit.
  • Taal: Maleisisch op het Maleisische gedeelte van Borneo en Indonesisch op het Indonesische gedeelte van Borneo. Op de meeste plekken in Borneo kan je ook terecht met Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Borneo

Dat je op CheapTickets.be de goedkoopste vliegtickets naar Borneo vindt, dat wist je waarschijnlijk al. Maar ook een hotelkamer of huurwagen kan je via onze website reserveren. En heb je al aan een reis- of annuleringsverzekering gedacht? Ook deze extra’s kan je tegen de beste tarieven boeken via onze webshop.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Borneo

Er is niets zo eenvoudig als vliegtickets naar Borneo boeken op CheapTickets.be. Kies een vertrekdatum, druk op de zoekknop en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten. Heb je een interessante vlucht naar Borneo gevonden? Reserveer dan een plaatsje via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open.

Voor hulp bij het vinden van de voordeligste vliegtickets kan je terecht bij de experts van CheapTickets.be. Ook voor vragen over compleet verzorgde reizen, hotels of huurauto’s kan je uiteraard persoonlijk contact opnemen.