Vlieg voordelig naar Balikpapan

Vliegtickets Balikpapan

Balikpapan ligt in het Indonesische gedeelte van het eiland Borneo. De stad is met ongeveer 780.000 inwoners de grootste stad van de provincie Oost-Kalimantan. Balikpapan heeft een haven en ligt aan de oostkust van Borneo.

Strand

Balikpapan heeft het hele jaar door zomerse temperaturen die liggen tussen de 28°C en 35°C. De stad heeft mooie witte zandstranden waar je uitstekend kan zonnen of watersporten. Populair zijn de stranden van Manggar, Lamar en Bunda.

Winkelen

Daarnaast kan je in Balikpapan prima winkelen. Er zijn een aantal leuke markten en winkelcentra zoals het populaire Balikpapan Plaza. Breng ook een bezoek aan de Kebun Sayur markt, waar voornamelijk sieraden en handgemaakte producten te koop zijn.

Onder de toeristische attracties vallen ook het Maritiem Museum, de Wanawisata Garden en de Crocodile Teritip Breeding, een krokodillenfarm waar je krokodillen met de hand kan voederen. Zoals je ziet is er voor elk wat wils tijdens een vliegreis naar Balikpapan.

Vliegen naar Balikpapan

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar vliegtickets naar Balikpapan. Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de beste tarieven. Je hoeft enkel een vertrekdatum te selecteren en je krijgt onmiddellijk een overzicht van alle vluchten naar Balikpapan, inclusief de bijhorende prijzen. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 28°C en 35°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Indonesië

Dankzij CheapTickets krijg je een overzicht van alle vluchten naar Balikpapan. Zo moet je niet langer de websites van de verschillende luchtvaartmaatschappijen bezoeken. Naast tickets naar Balikpapan kan je hier ook een huurwagen of hotelkamer reserveren. En heb je al reis- en annuleringsverzekering? Op CheapTickets.be vind je alles aan interessante tarieven. Waar wacht je nog op?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Balikpapan

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Balikpapan, hoef je echt niet verder te zoeken. Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool om alle vluchtopties naast elkaar te leggen. Zo kan je makkelijk het voordeligste ticket naar Balikpapan vinden. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Bovendien hebben we een flight alert system ontwikkeld, waarmee je automatisch een melding krijg van nieuwe aanbiedingen op vliegtickets naar Balikpapan. Zo kan je altijd van de scherpste prijzen genieten. Ontdek het vandaag nog en geniet van een fantastische reis!