Vlieg voordelig naar Teesside

Vliegtickets Teesside

Teesside is een Engelse agglomeratie en omvat de steden Middlesbrough, Stockton-on-Tees, Redcar en Billingham. Naast culturele bezienswaardigheden en andere attracties in de steden zijn er in het gebied vele parken, tuinen en natuurgebieden voor een ontspannen dagje uit.

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Teesside, ben je bij CheapTickets aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een handig overzicht gemaakt van alle beschikbare vluchten. Je hoeft enkel nog te vergelijken en een keuze te maken. Nadien kan je onmiddellijk een ticket naar Teesside boeken via onze online reiswinkel. Deze is 24 uur per dag open.

Dorman Museum

Een interessante bezienswaardigheid in Middlesbrough is het Dorman Museum met een grote en opmerkelijke collectie fossielen en mineralen. Je ontdekt er tevens een bijzondere archeologische verzameling met onder andere de overblijfselen van een grafheuvel en een fort uit de Bronstijd. Daarnaast is er een historische collectie en een verzameling objecten van culturen uit de gehele wereld!

Festivals

Een bekend festival is het Writearound festival, een jaarlijks evenement voor schrijvers. Billingham is vooral bekend om het internationale folklore festival met dans, - zang- en muziekvoorstellingen. In Stockton-on-Trees wordt ieder jaar één van de grootste Europese openluchtfestivals met theater, muziek en dans gehouden.

Stockton-on-Trees wordt ook gezien als een uitstekende watersportbestemming. Het plaatsje ligt aan de rivier de Tees, waardoor tal van watersporten mogelijk zijn zoals zeilen, surfen, kajakken, waterskien en kanoën. Je merkt het meteen; tijdens een vliegreis naar Teesside zal je jezelf geen seconde vervelen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 15°C, in de winter is dat 5°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop vliegen naar Teesside

CheapTickets.be is jouw online reisbureau voor voordelig vluchten naar Teesside. Naast een groot aanbod vliegtickets, bestaat het assortiment uit goedkope huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vakanties. Wil je direct profiteren van de laagste tarieven en de meest recente aanbiedingen? Boek dan jouw vliegtuigticket naar Teesside online.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Teesside

Zin in een onvergetelijke vliegreis naar Teesside in Groot-Brittannië? Neem dan een kijkje op onze website! Je kan hier in enkele stappen de prijzen van zowat alle maatschappijen onderling vergelijken. Je ontdekt er de nieuwste kortingen en de voordeligste vliegtuigtickets naar Teesside en tal van andere vakantiebestemmingen over heel de wereld.
Ken je ons flight alert system al? Met dit systeem blijf je altijd op de hoogte van de meest recente kortingen op vluchten naar Teesside. Op deze manier betaal je nooit meer te veel voor een ticket. Schrijf jezelf dus snel in!