Vlieg voordelig naar Norwich

Vliegtickets Norwich

Norwich ligt vlakbij de kust, in het zuidoosten van Engeland. De stad heeft een variëteit aan historische attracties, winkels en mooie parken en tuinen.

Historie

Van de historische bezienswaardigheden, springt de Kathedraal van Norwich er het meest uit. De kerk werd in de elfde eeuw in Normandische stijl gebouwd en is met zijn lange torenspits één van de hoogste kerken in het land. Andere opvallende gebouwen zijn de Baptisten Kathedraal St. John en het Kasteel van Norwich. In het 11e-eeuwse kasteel dat vroeger werd gebruikt als gevangenis, is een museum gevestigd met een grote collectie kunst en archeologische vondsten.

Musea

In het Royal Norfolk Regiments Museum krijg je een goed beeld van de militaire geschiedenis en in het Luchtvaartmuseum vind je alles over de geschiedenis van de luchtvaart van Norwich. Het museum heeft onder andere een mooie verzameling oude vliegtoestellen.

Als je van dieren houdt, moet je zeker ook een uitstapje maken naar de Animal Ark, een mooi gebied met veel natuur en kleine zoogdieren, zoals geiten, varkens en konijnen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 20°C, in de winter ligt de temperatuur tussen de 5°C en 7°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Norwich

CheapTickets.be heeft het beste aanbod vluchten naar Norwich en vele andere vakantiebestemmingen. Ook voor hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties heeft CheapTickets.be de laagst mogelijke tarieven. Kijk voor een compleet aanbod op de site en boek jouw vliegticket direct online.

Met CheapTickets.be kun je altijd zo goedkoop mogelijk vliegen, want je kunt direct gebruik maken van ons aanbod en de dagelijkse aanbiedingen. Voor hulp tijdens het boeken kun je ook contact opnemen met onze experts, die jou graag helpen het goedkoopst mogelijke vliegticket voor jou te vinden!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Norwich

Zoek je goedkope vliegtickets naar Norwich in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Norwich.