Vlieg voordelig naar Newquay

Vliegtickets Newquay

Newquay is een klein kustplaatsje in het zuiden van Groot-Brittannië. Het stadje heeft het heel jaar door verschillende activiteiten, maar is vooral in de zomermaanden een populaire badplaats.

Wil je al langer een vliegreis naar Newquay boeken? Dan is dit het ideale moment, want op CheapTickets.be zijn een heleboel goedkope vliegtickets te vinden. Vergelijk de prijzen van alle airlines, zoek de interessantste optie en ga naar onze ticketshop. Daar kan je in alle veiligheid een vliegticket naar Newquay kopen. Makkelijker kan niet!

Activiteiten

De grote aantrekkingskracht van deze streek is de mooie kustlijn met prachtige zandstranden. Veel toeristen boeken dan ook in de zomer een vlucht naar Newquay – wanneer de gemiddelde temperatuur rond de 23°C ligt – om te zonnen, te relaxen en te watersporten. Surfen is hier erg populair.
In Newquay is daarnaast nog een heel scala aan andere activiteiten te vinden. Er zijn goede voorzieningen om te golfen, tennissen, zwemmen en bowlen. In de omgeving zijn veel paden en wegen te vinden, waardoor je er heerlijk kan wandelen en fietsen.

Bezienswaardigheden Newquay

Een leuk familie-uitstapje is de Newquay Zoo. Deze mooie dierentuin is zeer uitgebreid met dieren uit de hele wereld. Ook de Trenance Gardence is een leuke attractie voor een middagje ontspanning. Dit natuurgebied met beekjes, fonteinen, beelden en veel verschillende bloemen en planten is een ideale omgeving om te wandelen en te picknicken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 23°C en in de winter zo’n 5°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Britse Pond (GBP).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten en meer!

Supersnel het goedkoopste vliegticket naar Newquay scoren kan op CheapTickets.be. Hier vind je de laagste tarieven voor vluchten, complete vliegreizen en hotelovernachtingen. Boek alles online en profiteer direct van de meest recente aanbiedingen.

Last minute vliegen? Ook dat is mogelijk, want CheapTickets.be is een up-to-date website met de meest actuele informatie. Zelfs op het allerlaatste moment kan je hier een vlucht naar Newquay boeken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Newquay

Zin in een bezoek aan Newquay in Groot-Brittannië? Neem dan een kijkje op onze website. Met behulp van onze handige zoekmachine kan je in enkele seconden de prijzen van alle vliegtuigtickets naar Newquay vergelijken. Zo vind je direct de beste tarieven. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!
Wij informeren jou graag over de nieuwste promoties op vluchten naar Newquay met ons flight alert system. Op deze manier profiteer je steeds van de beste deals. Schrijf jezelf dus snel in en geniet van een voordelige en onvergetelijke vakantie!