Vlieg voordelig naar Newcastle

Vliegtickets Newcastle

Newcastle (of: Newcastle Upon-Tyne) is de belangrijkste stad van Noord-Oost Engeland en ligt aan de oevers van de rivier de Tyne. Het is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis, omringd door een prachtige natuur.

Ben je van plan om Newcastle te bezoeken? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be. Hier vind je tal van goedkope vliegtuigtickets naar Newcastle en andere bestemmingen over de hele wereld. Wanneer je jouw bestemming aanduidt in het zoekvenster, krijg je onmiddellijk een overzicht te zien van de beschikbare tickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de prijzen en kies er de voordeligste optie uit. Daarna kan je via onze ticketshop een plaatsje reserveren. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht naar Newcastle boeken op CheapTickets.be!

Bezienswaardigheden

New Metroland Theme Park is een overdekt pretpark met achtbanen, een piratenschip en een heleboel andere attracties. Hier kan je jezelf uren amuseren. Daarnaast is er ook Wet ’N Wild, een waterpretpark met spectaculaire waterattracties.

Bezoek ook het strand tijdens je vliegreis naar Newcastle. Je kan er heerlijk wandelen en zwemmen (vooral in de zomer). Een fiets huren kan ook. In het sfeervolle centrum van de stad zijn talrijke restaurants, pubs, shops en theaters te vinden.

Cultuur in Newcastle

Chinatown, de kathedraal St. Nicholas en de Gateshead Millennium Bridge — één van de zes (grote) bruggen over de rivier de Tyne — zijn ook aanraders bij een bezoek aan Newcastle. In het hart van de stad vind je The Castle Keep, een 12e-eeuws kasteel met het historische gebouw Black Gate. Of ga naar één van de races die gehouden worden op de verschillende renbanen van de stad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer is de gemiddelde temperatuur 20°C, in de winter is dat 0°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Newcastle

Op zoek naar voordelige vliegtickets naar Newcastle? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be. Naast de interessantste vluchten aan de scherpste prijzen, kunnen wij jou ook helpen met het reserveren van een huurauto of een hotelovernachting. Ook voor een reis- of annuleringsverzekering kan je bij ons terecht. Ontdek het zelf op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor een fantastische reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Newcastle

Voor een vlucht naar Newcastle in Groot-Brittannië aan de beste tarieven zit je goed bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk supersnel een overzicht van de allervoordeligste tickets aangeboden door de verschillende maatschappijen. Vergelijk, maak een keuze en boek alles online. Zo simpel is het!
Wil je nog goedkoper vliegen? Maak dan gebruik van ons flight alert system. Op deze manier mis je nooit geen interessante promoties op vluchten naar Newcastle en kan je steeds van de beste deals genieten. Handig, niet?