Vlieg voordelig naar Liverpool

Vliegtickets Liverpool

Liverpool is een Engelse stad, gelegen in het Noordwesten van Groot-Brittannië, aan zee. De stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool staat vooral bekend om zijn voetbalclubs ‘Liverpool FC’ en ‘Everton FC’.

Musea

Liverpool is meer dan een bezoekje aan de voetbalclubs, het stadion en het Beatles Museum. Wanneer de mannen een bezoekje brengen aan het stadion of een wedstrijdje kijken kunnen de vrouwen naar hartenlust shoppen in het 'Met Quarter'. In dit winkelcentrum zijn allerlei designerboetieks gevestigd. Daarnaast zijn er een aantal winkels die merkkleding verkopen. Ook kan men gewoon even uitrusten op één van de velen banken in het winkelcentrum. Wat ook erg leuk is, is de stadstour ‘The Yellow Duckmarine’. Bijzonder, want je reist de stad door in een voertuig wat zowel op de weg als in het water vooruit komt; de busboot. Tijdens de tocht word je dwars door de Albert Dock gevaren. Dit is het voormalige havengebied. Rondom dit gebied zijn veel musea en leuke restaurants, cafés en hippe bars. Naast het museum ‘The Walker Gallery’ ligt het gebouw St. Georges Hall. Dit gebouw is vanbinnen werkelijk prachtig!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: In de winter is het gemiddeld 5°C, in de zomer 20°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Liverpool

Een compleet overzicht van de goedkoopste vluchten naar Liverpool is te vinden op CheapTickets.be. Wil je gebruik maken van de meest recente aanbiedingen, boek dan direct jouw vliegticket online.

Vliegen via CheapTickets.be wordt nog aantrekkelijker, omdat er ook de beste deals voor huurauto’s, hotelovernachtingen, compleet verzorgde vakanties en reisverzekeringen worden gegeven.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Liverpool

Zoek je goedkope vliegtickets naar Liverpool in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Liverpool.