Vlieg voordelig naar Leeds

Vliegtickets Leeds

De voormalige industriestad Leeds ligt in het midden van het Verenigd Koninkrijk en staat vooral bekend als centrum voor handel en hoger onderwijs. Er zijn een heleboel bezienswaardigheden, leuke winkels en gezellige restaurants te vinden.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Leeds? Via CheapTickets.be vind je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar de UK en andere bestemmingen over de hele wereld. Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en ontdek het ruime aanbod aan beschikbare vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Maak een keuze en ga naar onze ticketshop. Daar kan je in enkele eenvoudige stappen een plaatsje reserveren. Voor een vlucht naar Leeds hoef je dus echt niet verder te zoeken.

Musea in Leeds

Leeds is een sfeervolle stad die heel wat te bieden heeft. In het Armley Mills Museum leer je alles over de geschiedenis van Leeds. Je ontdekt er onder meer de eerste bewegende beelden van de stad. In de buurt van Leeds ontdek je in een authentiek dorpje het Horsforth Village Museum. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de streek.

Geschiedenis

Leeds heeft enkele prachtige historische bouwwerken. Temple Newsam is één van de oudste gebouwen van het land en is omwille van de prachtige tuinen een absolute aanrader. Ook het Harewoord House, dat gebouwd werd tussen 1759 en 1771, is een aanrader. Aan het meer vind je uitgestrekte tuinen met onder meer een prachtige rozentuin. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin. Je merkt het meteen; tijdens een vliegreis naar Leeds zal je jezelf geen seconde vervelen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari is de gemiddelde temperatuur 6°C, juli heeft een gemiddelde van 20°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Leeds

De meest recente en voordeligste vliegtuigtickets naar Leeds vind je op CheapTickets.be. Naast vliegtickets kan je hier ook een huurauto of hotelovernachting reserveren en indien je dat wenst, kan je ook een reis- of annuleringsverzekering afsluiten. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor een geslaagde reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Leeds

Zin in een fantastische vliegreis naar Leeds in Groot-Brittannië? Surf dan snel naar CheapTickets.be! Hier kan je razendsnel de vliegtickets van zo goed als alle aanbieders met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest actuele kortingen en de goedkoopste vluchten naar Leeds en tal van andere vakantiebestemmingen over de hele wereld.
Wij informeren jou graag over de recentste aanbiedingen en promoties met ons flight alert system. Zo mis je geen enkele interessante korting. Schrijf jezelf dus snel in!