Vlieg voordelig naar Bristol

Vliegtickets Bristol

In het zuidwesten van Engeland, aan de monding van de Avon, ligt Bristol. Het is een belangrijke internationale havenstad en tevens het centrum van de vliegtuigindustrie (de Concorde werd hier gebouwd). Daarnaast is het ook een belangrijk centrum voor de export van wijn en voor glasproductie.

Zin om deze charmante stad te ontdekken? Voor goedkope vliegtickets naar Bristol ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Wanneer je jouw bestemming aanduidt in het zoekvenster, krijg je meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets te zien. Vergelijk de prijzen en maak een keuze. Je kan jouw tickets naar Bristol ook rechtstreeks boeken via onze site! Ontdek vandaag nog ons ruime aanbod en betaal nooit meer te veel voor een geslaagde vakantie!

Cultuur in Bristol

Een bezoek aan het Kunstmuseum, dat een indrukwekkende verzameling oosterse kunst herbergt, is zeker een aanrader tijdens een vliegreis in Bristol. Of wil je meer te weten komen over het industriële verleden van de stad? Dan kan je terecht in het Industriële Museum. Je vindt er onder meer een mooie verzameling oude vliegtuigmotoren.

Historische bouwwerken

De historische gebouwen van Bristol herinneren aan de rijke geschiedenis van de stad. Bezoek bijvoorbeeld de Corn Exchange, waar je naast kleding en etenswaren nog talrijke andere zaken kan kopen. De kerken St. Nicholas en St. Stephen zijn ook een bezoek waard. En vergeet zeker de Trinity Kathedraal niet. Deze werd ingewijd in 1165 en is één van de belangrijkste kerken van de stad.

Naast kunst en cultuur heeft deze stad heeft nog veel meer te bieden, zoals de SS Great Britain, een smeedijzeren stoomschip dat dateert van 1843. En vergeet zeker niet de wereldberoemde Clifton Suspension Bridge— het symbool van de stad— te bezoeken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer is de gemiddelde temperatuur 20°C, in de winter is dat 0°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond Sterling (of: de Britse Pond).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Bristol

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Bristol moet je bij CheapTickets.be zijn. Neem jouw tijd om de verschillende vluchtopties te vergelijken en boek jouw tickets rechtstreeks via onze site in enkele eenvoudige stappen. Ook voor een huurauto of hotelovernachting kan je bij ons terecht. En we helpen jou ook aan een reis- of annuleringsverzekering indien je dat wenst. Handig, niet?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bristol

Zoek je een voordelige vlucht naar Bristol? Dan ben je aan het juiste adres. Dankzij onze vergelijkingstool kan je alle prijzen naast elkaar leggen en supervoordelig vliegen. Bovendien kan je via CheapTickets.be meteen een plaatsje reserveren. Het is snel en eenvoudig, dus waarom zou je nog wachten?

Vergeet niet om jezelf in te schrijven in ons flight alert system. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste kortingen op vluchten naar Bristol en andere bestemmingen in Groot-Brittannië. Voordelig vliegen is dus een fluitje van een cent!