Vlieg voordelig naar Bournemouth

Vliegtickets Bournemouth

De meeste toeristen boeken hun vliegtickets naar Bournemouth voor het fijne zandstrand. Maar Bournemouth is niet alleen geliefd door buitenlandse toeristen. Ook de Engelsen zelf brengen hier graag hun vakantie door. Het fijne strand loopt namelijk van Poole (ten westen van Bournemouth) tot aan Christchurch (ten oosten van Bournemouth). Breng ook zeker een bezoek aan het New Forest natuurgebied en Brownsea island. In de zomermaanden worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd. Erg bekend is de Candle Lighting in de Lower Gardens. Daarnaast heeft de stad ook een zeer levendig nachtleven. In Bournemouth verveelt niemand zich!

Winkelen

Op zo'n 300 meter van het strand en de boulevard is het belangrijkste winkelgebied gelegen. Je gaat via de 'lower gardens', één van de vele groene parken in Bournemouth, van de pier naar het centrum en het centrale punt. Dit punt wordt 'The Square' genoemd. Dit is een prachtig plein midden in het grote winkelcentrum. In het winkelcentrum zijn talloze juweliers, boetiekjes en accessoire winkels te vinden. Maar natuurlijk zijn er ook allerlei cafés, lunchrooms en restaurants. Overigens zijn er ook een aantal grote warenhuizen gevestigd, waaronder Marks & Spencer. Hou je van interieurwinkels en designer boetiekjes? Ga naar het westen van Bournemouth (westbourne district). Ben je geïnteresseerd in antiek en tweedehands spullen? Ga dan juist naar het oosten. Winkelen in Bournemouth is heerlijk.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gematigd klimaat met een bovengemiddeld aantal zonnige dagen en zachte winters. Gemiddelde temperatuur gedurende het hele jaar: 17°C.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Pond.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegtickets Bournemouth reserveren

Reserveer voor een heerlijke vakantie direct jouw vliegtickets naar Bournemouth in Engeland online. Vul Bournemouth in als bestemming in het bovenstaande zoekvenster. Kies de gewenste datum en er verschijnt direct een lijst met beschikbare vliegtickets. Jij kiest zelf welke tickets naar Bournemouth je reserveert. Je bepaalt dus ook zelf met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. Vul jouw gegevens in het zoekvenster in en bekijk direct de prijzen van de beschikbare vliegtickets.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bournemouth

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bournemouth in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bournemouth.