Vluchten Amsterdam – Sydney

Vluchten Amsterdam – Sydney

CheapTickets.be is de beste plek om een vliegticket van Amsterdam naar Sydney te boeken. Waarom? Omdat je hier profiteert van de beste prijzen en een uitstekende klantenservice. Heb je problemen met het reserveren van een AMS – SYD vlucht? Aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren.

Ontdek Sydney!

Het meest herkenbare gebouw van Sydney is het Opera House. Dit gebouw is – samen met de Harbour Bridge - zowat het symbool van de stad geworden. Voor een mooi uitzicht over de stad is er de Sydney Tower, die meer dan 300 meter hoog is. Aan de voet van deze toren is tevens een groot winkelcentrum te vinden. Tenslotte mogen we Bondi Beach niet vergeten. Dit strand ligt op 8 km van het centrum. Het trekt jaarlijks duizenden surfers en zonnekloppers aan.

Sydney Airport

Sydney Airport, ook gekend als Kingsford-Smith Airport, is een van de belangrijkste luchthavens van Australië. Ze ontvangt elk jaar meer dan 35 miljoen reizigers. Elke dag is er wel een Amsterdam – Sydney vlucht te vinden. Ontdek ze allemaal op CheapTickets.be!

Goedkoop reizen via CheapTickets.be!

Wil je geen fortuin spenderen aan een vakantie in Australië? Gelijk heb je. Kijk daarom op onze website voor de goedkoopste vluchten van Amsterdam naar Sydney. Een voordelige hotelkamer of huurwagen kan je er ook reserveren. Boek online en profiteer snel van onze aanbiedingen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagagekosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice