Je ticket naar opnieuw je eerste date

Romantische bestemmingen

Was jouw eerste date ook op een mooie bestemming? Nee? Geen zorgen, want je kan altijd je eerste date opnieuw beleven. Ga voor de meest romantische bestemmingen binnen Europa, de meest prachtige eilanden of zoek de warmte op in de kou. Op deze bestemmingen is love zeker weten in the air!

Romantiek in Europa

Europa, ook wel bekend als het continent met bestemmingen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Alleen al de steden met prachtige uitzichten (en misschien ook wel de mooiste zonsondergang) laten je verliefd worden. Een wandeling langs de Donau of een slotje plaatsen op de slotjesbrug in Parijs zijn dingen die je zeker eens gedaan moet hebben! In Europa vind je de meest ideale bestemmingen om jouw date opnieuw te beleven.

Romantiek op een eiland

Wat is er beter dan een date op een onbewoond eiland? Ongestoord een romantische picknick op het strand, chillen in een hangmat en genieten van de magische zonsondergangen. Klinkt als het perfecte plaatje! En dat is het ook. Want er is niets romantischer dan een wandeling langs de kust. Geniet van de privacy die deze eilanden te bieden hebben waardoor je nooit meer deze date vergeet.

Zeg nou zelf, hier wil je eens geweest zijn.

Romantiek in de kou

Wat is er nu beter dan lekker warm worden terwijl het buiten koud is? Door deze prachtige bestemmingen vergeet je gegarandeerd dat je het überhaupt koud hebt.

Kleed je lekker warm aan, beleef het magische noorderlicht en kijk daarna liggend naar de heldere sterrenhemel. Lekker in een huisje tussen de bergen en met warme chocolade melk is toch dé perfecte date?
Als je toch wat meer van een actieve date houdt, zijn deze bestemmingen het beste voor jou!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Brussel, Düsseldorf en Eindhoven.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice