Ontdek wat klanten van ons vinden!

CheapTickets reviews

Dat jij een goede CheapTickets ervaring hebt, vinden wij belangrijk. Daarom doen we er alles aan om onze website continu te verbeteren en te innoveren. Daarvoor is jouw beoordeling nodig! Zo weten we namelijk wat je goed vindt op de website en wat je nog mist. Laat daarom jouw review voor CheapTickets.be achter op Trustpilot. Het is ook leuk om te horen dat we goed bezig zijn!

Ben je benieuwd hoe anderen onze website ervaren? CheapTickets.be reviews worden verzameld op Trustpilot. Hier vind je meer dan 1500 beoordelingen.

Wie is CheapTickets?

Met behulp van CheapTickets.be kun je makkelijker de beste vliegtickets voor jou vinden. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines en meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd. Door onze goede airline-relaties bieden we je speciale deals. Met behulp van filters in de zoekresultaten kun je het ticket vinden dat aan jouw wensen voldoet. Ook is het mogelijk bij CheapTickets.be een hotel, huurauto, bagage of verzekering bij je vliegticket te boeken. Dan ben je dus in één keer klaar voor jouw vliegreis.

Is CheapTickets veilig?

Als je vliegtickets boekt, wil je natuurlijk wel zeker zijn dat de website waarbij je boekt veilig en betrouwbaar is. Daarom is CheapTickets.be aangesloten bij SafeShops, Verisign en IATA. Dit betekent dat alle voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw boeking bij CheapTickets.be veilig en betrouwbaar is.

Laat jouw CheapTickets review achter

We horen graag wat jij vindt! Laat jouw CheapTickets.be beoordeling achter op Trustpilot.

Vragen of opmerkingen?

Wil je geen review over CheapTickets.be achterlaten, maar heb je vragen of opmerkingen over een boeking? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice