Word een ontdekkingsreiziger

De onontdekte steden en landen

Er zijn nog heel veel plekken die wachten om ontdekt te worden. Wat dacht je van Albanië of Sri Lanka? Stap in de voetsporen van ontdekkingsreizigers en verken de verborgen parels. Pak je koffer maar vast in, want na het zien van deze plekken krijg je zin om op avontuur te gaan!

Onontdekt Europa

Zelfs dichtbij huis zijn er plekken waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Laat je verwonderen door de unieke charme en verborgen schoonheid die Europa te bieden heeft. Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje gezet!

Onontdekt buiten Europa

Buiten Europa zullen er natuurlijk veel meer bestemmingen zijn waar je nog nooit van gehoord hebt. Maar maakt ze niet minder mooi! Stap buiten de grenzen van het bekende en verken minder ontdekte bestemmingen buiten Europa!

Meer inspiratie

Wil jij meer weten over bestemmingen die nog niet zo populair zijn onder toeristen? Bekijk dan onze blogs voor meer inspiratie!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice