Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Orlando International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Orlando International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Orlando International Airport

Orlando International Airport

Vertrek van en naar Orlando International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Orlando International Airport in 't kort

Orlando International Airport is één van de grootste luchthavens van Florida en wordt gerund door het bedrijf Greater Orlando Aviation Authority. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 21 kilometer ten noordwesten van Orlando zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Orlando International Airport

Parkeren op Orlando International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Orlando International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Orlando International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Orlando International Airport

Grote airlines als Delta, Air Canada, Emirates, American Airlines en Air Transat vliegen naar en vanaf Orlando International Airport. Orlando International Airport is de belangrijkste hub van Silver Airways. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Orlando International Airport een van de drukste luchthaven van de Verenigde Staten. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Orlando International Airport >>

Voorzieningen op Orlando International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Orlando naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Orlando International Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Orlando International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Orlando International Airport in de Verenigde Staten? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Orlando International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be