Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

O'Hare International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar O'Hare International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op O'Hare International Airport

Adres O'Hare International Airport

Het adres van O'Hare International Airport is:

10000 W O'Hare Ave
Chicago
IL 60666
Verenigde Staten

Met de auto vanaf of naar O'Hare International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar O'Hare International Airport? Vanaf de luchthaven is het ongeveer 30 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en O'Hare International Airport is zo'n 27 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar O'Hare International Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar O'Hare International Airport? Dan neem je de Blue Line. Je bent hiermee binnen zo'n 45 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
Er zijn diverse bussen op de begane grond in de parkeergarage. Elk uur vertrekt een shuttlebus naar Chicago Midway International Airport.

Met de taxi vanaf of naar O'Hare International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar O'Hare International Airport? Vanaf de luchthaven van O'Hare International ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op O'Hare International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf O'Hare International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op O'Hare International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Term & Daily Parking

Wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan het parkeren van je auto? Parkeer je auto dan op het Short Term & Daily Parking parkeerterrein.

Valet Parking

Weinig tijd om te parkeren? Parkeer je auto dan zo dicht mogelijk bij de terminals in de Valet Parking parkeergarage.

Long Term Parking (economy)

Wil je niet te veel geld kwijt zijn aan parkeerkosten. Parkeer je auto dan op het Long Term Parking parkeerterrein. Dit parkeerterrein bevindt zich niet op loopafstand van de terminal en daarom dien je gebruik te maken van de gratis shuttle bus service van het vliegveld.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘Valet Parking’. De eerste 10 minuten betaal je niets. Bovendien heb je vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar O'Hare International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar O'Hare International Airport in de Verenigde Staten? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar O'Hare International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be