Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Antalya Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Antalya Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Antalya Airport

Adres En Parkeren

Adres Antalya Airport

Het adres van Antalya Airport is:

Antalya Havalimanı 1
7230 Muratpaşa/Antalya
Turkey

Met de auto vanaf of naar Antalya Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Antalya Airport? Vanaf Antalya Airport is het een klein half uur rijden naar het centrum van Antalya. De afstand tussen het centrum en Antalya Airport is zo'n 13 kilometer.

Met de bus vanaf of naar Antalya Airport

De shuttlebus 600 rijdt elk half uur tussen Antalya Airport en de centrale Bus Terminal van Antalya, waar je kunt overstappen voor een bus naar het centrum (die zo'n 5 kilometer verderop gelegen is). De reistijd is 45 minuten tot een uur en een buskaartje kost slechts zo'n €1,25.

Met de taxi vanaf of naar Antalya Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Antalya Airport? Vanaf de luchthaven van Antalya Airport ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. De kosten hiervan zullen rond de €15,- liggen. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Antalya Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Antalya Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Antalya Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt iets meer dan 2000 parkeerplaatsen vlakbij de terminals en shuttlebussen brengen je gratis van en naar het parkeerterrein.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Het eerste uur uur betaal je zo'n €3,50.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Antalya Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Antalya Airport in Turkije? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Antalya Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be