Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Kilimanjaro Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Kilimanjaro Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Kilimanjaro Airport

Kilimanjaro Airport

Vertrek van en naar Kilimanjaro Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Kilimanjaro Airport in 't kort

Kilimanjaro Airport is een middelgrote luchthaven in Tanzania, Afrika. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van Moshi, ongeveer 40 minuten rijden. De stad Arusha ligt iets verder weg, op 50 kilometer afstand. Arusha is ongeveer 1 uur en 10 minuten rijden met de auto vanaf de luchthaven. De luchthaven is vooral populair onder toeristen die de grote nationale parken van Tanzania willen bezoeken, zoals het Kilimanjaro nationale park, het Arusha nationale park en nog anderen. De slogan van de luchthaven is the gateway to Africa’s wildlife heritage. Deze luchthaven is hét startpunt voor jouw Afrika-vakantie!

Parkeren en vervoer op Kilimanjaro Airport

Parkeren op Kilimanjaro Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Kilimanjaro Airport naar het Moshi en Arusha te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Kilimanjaro Airport >>

Airlines en bestemmingen van Kilimanjaro Airport

Airlines als KLM, Kenya Airways, Qatar Airways en Turkish Airlines vliegen naar en vanaf Kilimanjaro Airport. Kilimanjaro Airport is de belangrijkste luchthaven voor bezoekers van de nationale natuurparken van Tanzania. Vanaf de luchthaven vlieg je naar bijna 20 bestemmingen wereldwijd. Vanuit Nederland vlieg je vooral vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Kilimanjaro Airport.
Alles over de airlines en bestemmingen van Kilimanjaro Airport >>

Voorzieningen op Kilimanjaro Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Kilimanjaro naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Kilimanjaro Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Kilimanjaro Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Kilimanjaro Airport in Tanzania? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Kilimanjaro Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be