Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Belgrado Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Belgrado Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Belgrado Airport

Voorzieningen op Belgrado Airport

Belgrado Airport is de grootste luchthaven van Servië en beschikt niet voor niets over genoeg voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Belgrado Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Belgrado Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Belgrado Airport heeft een groot self-service restaurant met een divers aanbod. Je kunt kiezen uit Servische cuisine, Frans gebak, saladebarren en nog veel meer. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd. Voor de douane kun je eten bij het Land Side restaurant. Na de douane bij het Air Side restaurant. Ook kun je gezellig een drankje doen in een van de koffiezaakjes op de luchthaven.

Shoppen op Belgrado Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Belgrado Airport! Op het vliegveld kun je voor en na de douane belastingvrij winkelen. Het aanbod loopt van boeken, kranten en dvds naar lekkernijen en snelle snacks. Na de douane vind je de grotere merken, zoals Hugo Boss, Swarovski en Victoria’s Secret.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Belgrado Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Belgrado Airport in Servië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Belgrado Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be