Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Sjeremetjevo Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Sjeremetjevo Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Sjeremetjevo Airport

Sjeremetjevo Airport

Vertrek van en naar Sjeremetjevo Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Sjeremetjevo Airport in 't kort

Sjeremetjevo Airport is zowel de op één na grootste luchthaven van Moskow als van Rusland. Het vliegveld heeft op dit moment vijf grote terminals en ligt op ongeveer 35 kilometer ten noordwesten van Moskow. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Sjeremetjevo Airport

Parkeren op Sjeremetjevo Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Sjeremetjevo Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Sjeremetjevo Airport >>

Airlines en bestemmingen van Sjeremetjevo Airport

Grote airlines als KLM, Aeroflot, Finnair en Scandinavian Airlines vliegen naar en vanaf Sjeremetjevo Airport. Sjeremetjevo Airport is de belangrijkste hub van Aeroflot, Nordwind Airlines en RoyalFlight. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Sjeremetjevo Airport één van de drukste luchthavens van Rusland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 1400 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Sjeremetjevo Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Sjeremetjevo Airport >>

Voorzieningen op Sjeremetjevo Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Moskow naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Sjeremetjevo Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Sjeremetjevo Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Sjeremetjevo Airport in Rusland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Sjeremetjevo Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be