Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Porto Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Porto Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Porto Airport

Porto Airport

Vertrek van en naar Porto Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Porto Airport in 't kort

Porto Airport is het een na grootste vliegveld van Portugal en heet officieel Francisco Sa Carneiro Airport. Het vliegveld heeft op dit moment 1 terminal en ligt op ongeveer 11 kilometer ten noord-westen van het centrum van Porto. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Porto Airport

Parkeren op Porto Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Porto Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Porto Airport >>

Airlines en bestemmingen van Porto Airport

Airlines als EasyJet, Ryanair, Transavia en TAP Portugal vliegen naar en vanaf Porto Airport. Jaarlijks reizen er meer dan 5 miljoen passagiers via Porto Airport naar verschillende andere bestemmingen binnen Europa en Zuid-Amerika.
Alles over de airlines en bestemmingen van Porto Airport >>

Voorzieningen op Porto Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Porto naar bestemmingen binenn Europa en Zuid-Amerika. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Porto Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Porto Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Porto Airport in Portugal? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Porto Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be