Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Funchal Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Funchal Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Funchal Airport

Adres En Parkeren

Adres Funchal Airport

Het adres van Funchal Airport is:

9100-105 Santa Cruz
Madeira
Portugal

Met de auto vanaf of naar Funchal Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Funchal Airport? Vanaf de luchthaven van Funchal naar de stad is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum van Funchal en Madeira Airport is zo'n 20 kilometer. Je kunt rijden via de VR1. Neem dan afrit 11.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Funchal Airport

Aerobus
Vanaf Funchal Airport kun je naar Funchal reizen met de Aerobus. De reistijd is ongeveer een half uur. Vanaf Funchal Airport rijdt deze Aerobus ongeveer elk uur naar het centrale station van Funchal. Een enkele reis kost ongeveer € 8,-.

Lokale bus
Het is echter goedkoper om met de lokale busmaatschappij naar Funchal te reizen. De busmaatschappij heet SAM. Deze bus vertrekt ongeveer elk half uur vanaf de luchthaven. De prijs voor een enkele reis is ongeveer € 3,50.

Met de taxi vanaf of naar Funchal Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Funchal Airport? Vanaf de luchthaven van Madeira ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum van Funchal. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Taxi’s zijn ook te vinden bij de uitgang van de terminal. Taxi’s in Madeira zijn geel gekleurd met een blauwe streep.

Parkeren op Funchal Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Funchal Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Funchal Airport is eenvoudig. De luchthaven heeft 5 parkeertereinnen, P0, P1, P5, P6 en P7. Je kunt er betalen met creditcard of contant geld. De parkeerterreinen bieden de volgende mogelijkheden:

Express parkeren

Kom je alleen iemand afzetten, dus ben je maar een uurtje op de luchthaven? Of wil je ook nog een kopje koffie drinken en ben je er een paar uurtjes? Dan kun je parkeren op P0 of P1. Dit parkeerterrein ligt recht voor de terminal. Je kunt hier parkeren voor ongeveer € 0,70 per kwartier. P1 is ietsje duurder dan P0.

Lang parkeren

Lang parkeren kan op Funchal Airport op P5 en P6. Deze parkeerterreinen liggen het verste weg van de terminal. Je betaalt hier ongeveer € 0,30 per kwartier en € 4,50 per dag. Er is een wandelroute naar de terminal aangegeven.

Low-cost parkeren

Het goedkoopste kort parkeren kan op P7. Hier betaal je ongeveer € 0,40 per kwartier, maar het parkeerterrein ligt dichterbij dan de lang parkeren plekken.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Funchal Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Funchal Airport in Portugal? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Funchal Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be