Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Faisalabad International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Faisalabad International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Faisalabad International Airport

Faisalabad International Airport

Vertrek van en naar Faisalabad International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Faisalabad International Airport in 't kort

Faisalabad International Airport is een luchthaven in Faisalabad, een stad in de Pakistaanse provincie Punjab. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Faisalabad zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Faisalabad International Airport

Parkeren op Faisalabad International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven goede mogelijkheden om vanaf Faisalabad International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Faisalabad International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Faisalabad International Airport

Grote airlines als Air Arabia, Flydubai en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Faisalabad International Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar 11 bestemmingen in het Midden-Oosten.
Alles over de airlines en bestemmingen van Faisalabad International Airport >>

Voorzieningen op Faisalabad International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Faisalabad naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Faisalabad International Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Faisalabad International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Faisalabad International Airport in Pakistan? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Faisalabad International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be