Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Sola Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Sola Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Sola Airport

Adres En Parkeren

Adres Sola Airport

Het adres van Sola Airport is:

Flyplassvegen 230
4055 Sola
Noorwegen

Met de auto vanaf of naar Sola Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Sola Airport? Vanaf de luchthaven van Stavanger is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Sola Airport is zo'n 14 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Sola Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Sola Airport met de bus is zo'n 20-30 minuten. Vanaf Sola Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centrum van Stavanger. Ook als je naar de plaats Byrne wilt, kan dat ook.

Met de taxi vanaf of naar Sola Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Sola Airport? Vanaf de luchthaven van Stavanger ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Als je aankomt zitten de desks aan de linkerkant.

Parkeren op Sola Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Sola Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Sola Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt verschillende mogelijkheden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Sola Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Sola Airport in Noorwegen? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Sola Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be