Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Voordelig naar

Kristiansand Airport Kjevik

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Kristiansand Airport Kjevik
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Kristiansand Airport Kjevik

Voorzieningen op Kristiansand Airport Kjevik

Kristiansand Airport Kjevik is een middelgrote luchthaven in Noorwegen en beschikt over genoeg voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Kristiansand Airport Kjevik over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi (2 uur)
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Kristiansand Airport Kjevik

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Kristiansand Airport Kjevik heeft een klein aanbod aan quick service restaurants. Koop bijvoorbeeld een lekker tussendoortje bij Deli de Luca in de aankomsthal of vertekhal. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Kristiansand Airport Kjevik

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Kristiansand Airport Kjevik! De luchthaven heeft niet een groot winkelcentrum, maar het aanbod is divers in de grote belastingvrije winkels na de douane. Koop nog een leuke souvenir of die chique Scandinavische mode tijdens je verblijf op Kristiansand Airport Kjevik.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Kristiansand Airport Kjevik

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Kristiansand Airport Kjevik in Noorwegen? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Kristiansand Airport Kjevik.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be