Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Christchurch International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Christchurch International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Christchurch International Airport

Adres Christchurch International Airport

Het adres van Christchurch International Airport is:

30 Durey Rd.
8053 Christchurch
Nieuw-Zeeland

Met de auto vanaf of naar Christchurch International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Christchurch International Airport? Vanaf de luchthaven van Christchurch International is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Christchurch International Airport is zo'n 12 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Christchurch International Airport

Shuttles
Verschillende shuttle bussen gaan heen en weer van het vliegveld naar het centrum en omgeving en andersom. De reistijd duurt ongeveer 15-20 minuten. Prijzen kunnen varieren per maatschappij

Bus
Per bus kan je naar het centrum van Christchurch en omgeving. Zowel de paarse lijn als bus 29 gaan via het centrum. Een busticket kost tussen de 8 en 14 dollar en is 7 dagen in de week beschikbaar. Je bent ongeveer 30 minuten onderweg van en naar het centrum.

Met de taxi vanaf of naar Christchurch International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Christchurch International Airport? Vanaf de luchthaven van Christchurch International ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Christchurch International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Christchurch International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Christchurch International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short stay

verblijf je maar kort op het vliegveld dan is dit de beste optie. Je betaald een maximum van 25 dollar per dag voor maximaal drie dagen. Je kunt een parkeerplaats online boeken.

Long stay

verblijf je maar voor een langere tijd dan is de long stay de beste optie. Voor een hele week betaal je 125 dollar. Het is dichtbij het internationale aankomst hal en check-in.

EconoPark

Deze parkeerplaats is een Park & Ride. Het kost je maar 15 dollar per dag of 105 dollar per week. Een gratis shuttle busje brengt je van en naar het vliegveld om het half uur.

Craddocks Car Storage

Crddocks Car Storage biedt op een veilige manier zowel binnen als buitenplatsen. Op elk moment kan je een shuttle nemen naar de terminal. Extra services als het schoonmaken van je auto kunnen hier geboekt worden.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘kort parkeren’. De eerste 15 minuten betaal je niets. Je hebt vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Christchurch International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Christchurch International Airport in Nieuw-Zeeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Christchurch International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be