Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Bonaire Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Bonaire Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Bonaire Airport

Voorzieningen op Bonaire Airport

Bonaire Airport of Flamingo Airport is één van de grootste luchthavens van de Nederlandse Antillen, maar is voor Nederlandse begrippen erg klein. Het beschikt wel over voldoende voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Bonaire Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Airport lounges
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Bonaire Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Bonaire Airport heeft een klein aantal quick service restaurants. Voor uitgebreide maaltijden zul je naar het centrum van Kralendijk, op 5 minuten afstand, moeten rijden. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je snacks kopen.

Shoppen op Bonaire Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Op Bonaire Airport zijn niet veel winkels. Ook is de temperatuur vaak te heet om de omgeving te verkennen zonder beschutting. Op de luchthaven zijn alleen een kleine parfumwinkel, een souvenirwinkeltje en een duty free shop te vinden. Je kunt je wel vermaken met de gratis WiFi die wordt aangeboden op de kleine luchthaven.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Bonaire Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Bonaire Airport op Bonaire? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Bonaire Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be