Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Cancun Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Cancun Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Cancun Airport

Adres En Parkeren

Adres Cancun Airport

Het adres van Cancun Airport is:

Carretera Cancún-Chetumal Km 22
75220 Cancún, Q.R.
Mexico

Met de auto vanaf of naar Cancun Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Cancun Airport? Vanaf de luchthaven van Cancun is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Cancun Airport is zo'n 10 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Cancun Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Cancun Airport met de bus is zo'n 25 minuten. Vanaf Cancun Airport rijdt er om de 30 tot 45 minuten een bus naar het centrum van Cancun.

Met de taxi vanaf of naar Cancun Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Cancun Airport? Vanaf de luchthaven van Cancun ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Cancun Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Cancun Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Cancun Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt zowel de mogelijkheid om kort als lang te parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Cancun Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Cancun Airport in Mexico? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Cancun Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be