Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Aguascalientes Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Aguascalientes Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Aguascalientes Airport

Voorzieningen op Aguascalientes Airport

Aguascalientes Airport is een middelgrote luchthaven in Mexico en beschikt over een klein aantal voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Aguascalientes Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • WiFi (niet gratis)
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Aguascalientes Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Op Aguascalientes Airport vind je een restaurant en een koffiezaakje waar je koffie en thee of fris kunt drinken. Het aanbod is niet zo groot. Wel is er voor en na de douane gelegenheid om drinken en eten te kopen.

Shoppen op Aguascalientes Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Op Aguascalientes Airport zijn maar heel weinig winkeltjes te vinden. Alleen het hoognodige kun je hier kopen. Echt winkelen is dus geen optie. Wel zijn er toeristische folders te vinden bij de gates en kun je een wifi-login vragen bij de servicebalie om de tijd door te brengen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Aguascalientes Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Aguascalientes Airport in Mexico? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Aguascalientes Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be