Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Aguascalientes Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Aguascalientes Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Aguascalientes Airport

Adres Aguascalientes Airport

Het adres van Aguascalientes Airport is:

Carretera Panamericana Km. 22
Ejido Buenavista de Peñuelas
20340 Aguascalientes, Aguascalientes.
Mexico

Met de auto vanaf of naar Aguascalientes Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Aguascalientes Airport? Vanaf de luchthaven van Aguascalientes is het ongeveer 30 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Aguascalientes Airport is zo'n 25 kilometer. Als je Mexico wilt verkennen, is het een goed idee om een auto te huren, omdat het openbaar vervoer niet overal kan komen.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Aguascalientes Airport

Bus
Er gaan bussen vanaf Aguascalientes Airport naar het centrum van Aguascalientes. De reistijd vanaf of naar Aguascalientes Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Echter, het is aan te raden om een taxi te nemen, omdat de bussen niet vaak gaan.

Met de taxi vanaf of naar Aguascalientes Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Aguascalientes Airport? Vanaf de luchthaven van Aguascalientes ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Je kunt in de taxi’s meestal alleen met cash betalen. Een ritje naar Aguascalientes kost ongeveer 100 peso, omgerekend ongeveer € 5.

Parkeren op Aguascalientes Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Aguascalientes Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Aguascalientes Airport is eenvoudig. De parkeerplaats bevindt zich direct naast de terminal en is niet overdekt.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Aguascalientes Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Aguascalientes Airport in Mexico? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Aguascalientes Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be