Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Mohammed V Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Mohammed V Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Mohammed V Airport

Adres Mohammed V Airport

Het adres van Mohammed V Airport is:

Nouasseur
Casablanca
Marokko

Met de auto vanaf of naar Mohammed V Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Mohammed V Airport? Vanaf de luchthaven van Mohammed V is het ongeveer 40 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Mohammed V Airport is zo'n 30 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Mohammed V Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Mohammed V Airport? Dan neem je de trein. Deze vertrekt op verdieping -1 van terminal 1. Je bent met de trein binnen 30 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
Vanaf Mohammed V Airport rijdt er een bus van vervoersmaatschappij CTM naar het centrum van Casablanca. Deze doet er ongeveer een uur over om in het centrum te komen.

Met de taxi vanaf of naar Mohammed V Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Mohammed V Airport? Vanaf de luchthaven van Mohammed V ben je met de taxi ongeveer 40 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Mohammed V Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Mohammed V Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Mohammed V Airport is eenvoudig. Het vliegveld beschikt over een Short Term en Long Term parkeerterrein waar je tegen een vast tarief per dag veilig je auto kunt parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Mohammed V Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Mohammed V Airport in Marokko? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Mohammed V Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be