Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Subang Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Subang Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Subang Airport

Subang Airport

Vertrek van en naar Subang Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Subang Airport in 't kort

Subang Airport is een luchthavens in Maleisië en wordt gerund door de staat. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 25 kilometer ten westen van Kuala Lumpur. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Subang Airport

Parkeren op Subang Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Subang Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Subang Airport >>

Airlines en bestemmingen van Subang Airport

Airlines als Berjaya Air en Firefly vliegen naar en vanaf Subang Airport. Subang Airport is de belangrijkste hub van vier verschillende airlines, waaronder Malindo Air en Transmile Air Service. Je vliegt vanaf de luchthaven naar bestemmingen wereldwijd.
Alles over de airlines en bestemmingen van Subang Airport >>

Voorzieningen op Subang Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Kuala Lumpur naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Subang Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Subang Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Subang Airport in Maleisië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Subang Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be