Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Skopje Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Skopje Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Skopje Airport

Voorzieningen op Skopje Airport

Skopje Airport is de grootste luchthaven van Macedonië en beschikt niet voor niets over een aantal goede voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Skopje Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Skopje Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Skopje Airport heeft een aantal heerlijke restaurants en café’s. Een lekker broodje of gebak haal je bij Cakes&Bakes! Een drankje kun je doen bij Cafe Inn. Of je haalt een bekende burger bij de Burger King. Al deze eetgelegeneden zijn 24 uur per dag open. Er is ook een ‘primeclass’ business lounge waar je kunt genieten van een wijntje. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd of een drankje.

Shoppen op Skopje Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Skopje Airport! Op het vliegveld kun je accessoires en mode shoppen bij Las Lilas, of in het grote duty-free winkelcentrum op de luchthaven. Bij Sibarium Delicatessen kun je producten uit het Baskenland kopen. Leuk als een lekkere souvenir voor thuis!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Skopje Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Skopje Airport in Macedonië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Skopje Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be