Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Skopje Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Skopje Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Skopje Airport

Adres En Parkeren

Adres Skopje Airport

Het adres van Skopje Airport is:

Skopje Alexander the Great Airport
1043, Petrovec
Macedonië

Met de auto vanaf of naar Skopje Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Skopje Airport? Vanaf de luchthaven van Skopje is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum van Skopje. De afstand tussen het centrum en Skopje Airport is zo'n 23 kilometer. Je kunt rijden via de A1 en dan de A4.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Skopje Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Skopje Airport met de bus is ongeveer 25 minuten. Vanaf Skopje Airport rijdt er elk ongeveer elke twee uur een bus naar het centraal station van Skopje. Een aantal bushaltes zijn Capitol Mall en Hotel Holiday Inn. De vertrektijden van de bus zijn afgestemd op de aankomsttijden van vluchten. De bus is van de maatschappij Vardar Ekspres. Je kunt bij de balie van Vardar Ekspres op de luchthaven vragen om meer informatie en ook tickets kopen. Een enkele reis met deze bus kost ongeveer 175 Macedonische denari. Dat is omgerekend ongeveer € 3,-.

Met de taxi vanaf of naar Skopje Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Skopje Airport? Vanaf de luchthaven van Skopje ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. De geregistreerde taxi’s zijn te herkennen aan hun witte kleur en zijn genummerd van 1 tot 65. Je hoeft niet per se een taxi te reserveren, want er zijn er altijd genoeg buiten de aankomsthal. Het tarief van een taxi naar Skopje vanaf de luchthaven is ongeveer € 20,-.

Parkeren op Skopje Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Skopje Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Skopje Airport is eenvoudig.

Op Skopje Airport bevindt zich één parkeerterrein. Deze heeft 1200 plaatsen voor auto’s. De prijzen zijn ongeveer 80 MKD voor een uur. Dat is omgerekend ongeveer € 1,30. Je kunt op dit parkeerterrein ook lang parkeren. Van 3 tot 7 dagen parkeren betaal je 1800 MKD, ongeveer € 30,-.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Skopje Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Skopje Airport in Macedonië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Skopje Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be