Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Vilnius Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Vilnius Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Vilnius Airport

Adres En Parkeren

Adres Vilnius Airport

Het adres van Vilnius Airport is:

Vilnius International Airport
Rodūnios kl. 10A
Vilnius 02189
Litouwen

Met de auto vanaf of naar Vilnius Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Vilnius Airport? Vanaf de luchthaven van Vilnius is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum van Vilnius. De afstand tussen het centrum en Vilnius Airport is zo'n 7 kilometer. De stad staat vanaf de luchthaven al aangegeven op de borden.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Vilnius Airport

Trein
Vilnius Airport heeft een goede aansluiting met een speciale trein. Een overdekte weg verbindt de terminal met het treinstation. De rit met de trein naar het centrum van Vilnius duurt maar 7 minuten! Je kunt tickets aanschaffen bij de automaten op het station.

Bus
De reistijd vanaf of naar Vilnius Airport met de bus is ongeveer 30 minuten. Vanaf Vilnius Airport rijdt er regelmatig een bus naar het centraal station van Vilnius. Je kunt bus 3G, bus 2 of bus 4 nemen.

Met de taxi vanaf of naar Vilnius Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Vilnius Airport? Vanaf de luchthaven van Vilnius ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Je hoeft niet vooraf te reserveren, maar kunt de taxichaffeurs gewoon aanspreken bij de aankomsthal. Het tarief naar Vilnius is doorgaans ongeveer € 10,-. Als je denkt dat je teveel betaalt hebt, kun je de bon of taxi-informatie opsturen naar het taxibedrijf van de luchthaven. Dan kun je een deel van je ged terug krijgen!

Parkeren op Vilnius Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Vilnius Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Vilnius Airport is eenvoudig en alle parkeerterreinen bevinden zich op loopafstand van de terminal. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Kort parkeren

Rondom de terminal bevinden zich verschillende plekken voor kort en normaal parkeren. De eerste 15 minuten mag je hier gratis staan. Plekken voor mindervalide passagiers bevinden zich recht voor de ingang.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Vilnius Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Vilnius Airport in Litouwen? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Vilnius Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be