Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Zagreb Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Zagreb Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Zagreb Airport

Adres En Parkeren

Adres Zagreb Airport

Het adres van Zagreb Airport is:

Zagreb Airport
Ulica Rudolfa Fizira 1
Grad Velika Gorica
10 150 Zagreb
Kroatië

Met de auto vanaf of naar Zagreb Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Zagreb Airport? Vanaf de luchthaven van Zagreb is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum van de stad. De afstand tussen het centrum en Zagreb Airport is zo'n 17 kilometer. Je kunt rijden via de Zagrebačka ul.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Zagreb Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Zagreb Airport met de bus is ongeveer 30 minuten. Vanaf Zagreb Airport rijdt er een aantal keer per dag een bus naar het centraal station van Zagreb. De bus is van de maatschappij Pleso prijevoz. De vertrektijden zijn afgestemd op de aankomsttijden van vluchten. De prijs voor een enkele reis is ongeveer 35 HRK. Dat is omgerekend ongeveer € 4,70.

Met de taxi vanaf of naar Zagreb Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Zagreb Airport? Vanaf de luchthaven van Zagreb ben je met de taxi ongeveer een half uur onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Het gemiddelde tarief van een taxi naar het centrum van Zagreb vanaf de luchthaven is ongeveer 110 HRK (omgerekend ongeveer € 15,-).

Parkeren op Zagreb Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Zagreb Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Zagreb Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

P1

Parkeerterrein P1 heeft plek voor 321 auto’s en bevindt zich aan de westzijde van het park dat zich bij de luchthaven bevindt. Het is de grootste parkeerplaats bij het vliegveld. Je kunt er 10 minuten gratis parkeren. Daarna kost het ongeveer 27 HRK (omgerekend ongeveer € 3,60) voor het eerste uur.

P2

P2 is een parkeerterrein met plek voor 196 auto’s. Deze parkeerplaats bevindt zich het verste weg van de terminal en is daarom iets goedkoper. De terminal bevindt zich echter nog steeds op loopafstand.

P3

P3 hanteert dezelfde prijzen als P1. Het parkeerterrein met plek voor 125 auto’s bevindt zich direct naast de terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Zagreb Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Zagreb Airport in Kroatië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Zagreb Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be