Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Split Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Split Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Split Airport

Adres En Parkeren

Adres Split Airport

Het adres van Split Airport is:

esta Dr. Franje Tuđmana 1270
21217 Kaštel Štafilić
Kroatië

Met de auto vanaf of naar Split Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Split Airport? Vanaf de luchthaven van Split is het ongeveer 40 minuten rijden naar het centrum van Split en 15 minuten naar het centrum van Trogir. De afstand tussen het centrum van Split en Split Airport is zo'n 25 kilometer en de afstand tussen het centrum van Trogir en Split Airport is zo'n 6 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Split Airport

Bus
Vanaf Split Airport gaan er regelmatig bussen richting Split of Trogir. Je vindt de bushalte bij de uitgang van de terminal. Wil je naar Trogir? Dan neem je bus 37. Deze bus brengt je in een klein kwartier naar het centrum. Wil je vanaf het vliegveld naar Split? Dan neem je bus 38. Met deze bus ben je al gauw een uurtje onderweg.

Met de taxi vanaf of naar Split Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Split Airport? Vanaf de luchthaven van Split ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum van Trogir en 40 minuten naar het centrum van Split. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Split Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Split Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Split Airport is eenvoudig en direct gelegen bij de terminal. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Lang parkeren

De luchthaven beschikt over 502 parkeerplaatsen. Hiervan zijn er 348 plekken voor personen auto's, 5 plekken voor invalide auto's, 31 plekken voor bussen en 118 plekken voor huurauto's.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Dat kan op één van parkeerplaatsen op het parkeerterrein. De eerste 15 minuten betaal je niets. Bovendien heb je vanaf het parkeerterrein gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Split Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Split Airport in Kroatië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Split Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be