Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Kuwait International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Kuwait International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Kuwait International Airport

Adres Kuwait International Airport

Het adres van Kuwait International Airport is:

Gazali Expressway
Kuwait City
Kuwait

Met de auto vanaf of naar Kuwait International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Kuwait International Airport? Vanaf de luchthaven van Kuwait is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Kuwait International Airport is zo'n 20 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Kuwait International Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Kuwait International Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Kuwait International Airport rijdt er een paar keer per uur een bus richting het centrum van Kuwait.

Met de taxi vanaf of naar Kuwait International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Kuwait International Airport? Vanaf de luchthaven van Kuwait International ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Kuwait International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Kuwait International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Kuwait International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Term Parking

Wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het parkeren van je auto? Parkeer je auto dan op het Short Term parkeerterrein direct voor de terminal.

Long Term Parking

Wil je liever niet te veel geld kwijt zijn aan parkeren? Parkeer je auto dan op het Long Term parkeerterrein. Het parkeerterrein ligt op loopafstand van de terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Kuwait International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Kuwait International Airport in Kuwait? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Kuwait International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be