Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Birgi Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Birgi Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Birgi Airport

Birgi Airport

Vertrek van en naar Birgi Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Birgi Airport in 't kort

Birgi Airport is een luchthaven op het eiland Sicilië. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Trapani. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Birgi Airport

Parkeren op Birgi Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Birgi Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Birgi Airport >>

Airlines en bestemmingen van Birgi Airport

Grote airlines als Ryanair en ITA Airways vliegen naar en vanaf Birgi Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Birgi Airport de derde drukste luchthaven van Sicilië. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 25 Europese bestemmingen vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Birgi Airport >>

Voorzieningen op Birgi Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Birgi naar bestemmingen in Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Birgi Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Birgi Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Birgi Airport op Sicilië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Birgi Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be