Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Fiumicino Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Fiumicino Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Fiumicino Airport

Fiumicino Airport

Vertrek van en naar Fiumicino Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Fiumicino Airport in 't kort

Fiumicino Airport is een groot internationaal vliegveld van Rome, Italië. Het is een van de drukste vliegvelden in Italië met jaarlijks 40.5 miljoen passagiers. Het vliegveld ligt zo'n 25 kilometer van Rome en kent maar liefst 5 terminals. Binnen 40 minuten sta je in het centrum.

Parkeren en vervoer op Fiumicino Airport

Parkeren op Fiumicino Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Fiumicino Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Fiumicino Airport >>

Airlines en bestemmingen van Fiumicino Airport

Grote airlines als ITA Airways, British Airlines, American Airlines en Etihad vliegen naar en vanaf Fiumicino Airport. Fiumicino Airport is de belangrijkste hub van ITA Airways en van Vueling. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Fiumicino Airport de drukste luchthaven van Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Fiumicino Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Fiumicino Airport >>

Voorzieningen op Fiumicino Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Fiumicino naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Fiumicino Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar fiumicino Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar fiumicino Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar fiumicino Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be