Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Peretola Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Peretola Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Peretola Airport

Peretola Airport

Vertrek van en naar Peretola Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Peretola Airport in 't kort

Peretola Airport is een kleine luchthaven in Italië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 9 kilometer ten noordoosten van Florence. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Peretola Airport

Parkeren op Peretola Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Peretola Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Peretola Airport >>

Airlines en bestemmingen van Peretola Airport

Grote airlines als Ryanair, KLM, airberlin, ITA Airways, Transavia en Brussels Airlines vliegen naar en vanaf Peretola Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Peretola Airport een druk bezochte luchthaven in Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 20 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Peretola Airport >>

Voorzieningen op Peretola Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Peretola naar bestemmingen in Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Peretola Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Peretola Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Peretola Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Peretola Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be