Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Catania Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Catania Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Catania Airport

Adres en Parkeren

Adres Catania Airport

Het adres van Catania Airport is:

Via Fontanarossa,
95121 Catania CT,
Italië

Met de auto vanaf of naar Catania Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Catania Airport? Vanaf de luchthaven van Catania is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Catania Airport is zo'n 6 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Catania Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Catania Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Catania Airport rijdt er elke 20 minuten een bus naar het centrum van Catania.

Met de taxi vanaf of naar Catania Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Catania Airport? Vanaf de luchthaven van Catania ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Catania Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Catania Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Catania Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Fast Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt. Het is 3 minuten lopen naar de terminal. Er is een overdekt en een 'open air' gedeelte.

Open Air Car Park

Deze Open Air Car Park is 24 uur geopend en er rijdt een shuttle bus van en naar de luchthaven, dit is in de prijs van de parkeerplek inbegrepen. Het busritje duurt slechts 3 minuten.

ParkAir Catania Airport

Ook dit is een 'open air' parkeergelegenheid, met beveiliging. Het is slechts 2 minuten lopen naar de vertekhal.

ParkAir Undercover Catania Airport

ParkAir Undercover is een overdekte parkeerplek en ligt ook op 2 minuten lopen van de vertrekhal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Catania Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Catania Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Catania Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be